Medarbejdere

Mød de personer, der driver Fairtrade i Danmark.

Fairtrade er en international organisation med hovedkontor i Bonn, kooperativer i Afrika, Asien, Syd- og Mellemamerika samt medarbejdere i hele verden, der arbejder på at afsætte de råvarer, som kooperativerne og plantagerne producerer. Danmark har et sådan kontor. Herunder kan du møde medarbejderne.Camilla Erika Lerberg

Direktør for Fairtrade-mærket i Danmark

Camilla Erika Lerberg, CEO, direktør for Fairtrade DanmarkCamilla er den daglige leder i Fairtrade-sekretariatet i Danmark og har som overordnet opgave at styrke Fairtrade-mærkets relevans over for detailhandlen og de danske forbrugere samt at øge sortimentet og salget af mærkningsordningens produkter i dansk detailhandel.

Camilla har en baggrund fra ngo-verden, hvor hun har haft ansvar for fundraising, kampagner, partnerskaber og CSR. Senest som afdelingschef for Red Barnets afdeling for Engagement.

Camilla nyder særligt en iskold Fairtrade-iskaffe på en varm sommerdag.

Kontakt Camilla

camilla@fairtrade-maerket.dk

Mobil: 28 99 69 55Andreas Hansen 

Souschef & produktchef

Andreas Hansen, ProduktchefAndreas står for licensering, godkendelse af Fairtrade-mærkede produkter, rådgivning om Fairtrade-systemet, samt kontakt til Fairtrade International og FLO-CERT.

Andreas har over 25 års erfaring med indkøb, både til detail-branchen og til produktion. Dette dels af vin og spiritus og de sidste 15 år med især råvarer og emballage til produktion af chokolade og slik hos Toms Gruppen. Andreas har besøgt adskillige plantager og kooperativer i afrikanske lande.

Andreas´ Fairtrade-favorit er et godt stykke chokolade

Kontakt Andreas

andreas@fairtrade-maerket.dk

Mobil: 31 68 28 50


Katrine V. Grytter

Kommunikations- og kampagnechef

Katrine Katrine V. GrytterKatrine er presseansvarlig og står i spidsen for kommunikationsteamet i Fairtrade-sekretariatet. Har du spørgsmål om Fairtrade eller brug for citater til en artikel? Har du lyst til at samarbejde med os? Eller står du og mangler en oplægsholder med viden om global bæredygtighed, Fairtrade-produkter, Verdensmålene eller et andet emne, der berører vores univers – så tag endelig fat i Katrine, så hjælper hun dig videre.

Katrine er tidligere kommunikationsrådgiver fra bureaubranchen og har mere end 12 års erfaring med presse, kommunikation, marketing og sociale medier. Hun har været et smut forbi Christiansborg, en it-virksomhed, og haft en bæredygtig virksomhed med afrikanske tekstiler og egen systue i Zambia.

Katrine har en forkærlighed for sjove T-shirts i Fairtrade-bomuld. Er de økologiske, er det kun et plus.

Kontakt Katrine

katrine@fairtrade-maerket.dk

Mobil: 31 33 39 17


Tobias Nag

Product manager

Fairtrade Tobias nagTobias står for kontakten til licenshavere og partnere i forbindelse med  licensering, produktgodkendelser og rådgivning om Fairtrade generelt,

Herudover står Tobias for Fairtrades produktplatform ’’Connect’’.

Tobias er uddannet Cand.merc.int og kommer fra en stilling i Forretningsstyring i Skattestyrelsen.

Herudover har Tobias tidligere været ansat som studentermedhjælper i Fairtrade Danmark.

Tobias’ Fairtrade-favorit er en god og stærk Espresso med Fairtrade kaffebønner – uanset tidspunkt eller årstid.

Kontakt Tobias

tobias@fairtrade-maerket.dk

Mobil: 27 89 70 88 Cecilie Skytte Hansen, 

Kommunikationsassistent

Cecilie_skytte_HansenCecilie er praktikant i kommunikationsafdelingen og arbejder med aktiviteter omkring vores kommende 25 års jubilæum. Samtidig er hun ved at lægge sidste hånd på en kandidat i internationale udviklingsstudier og kommunikation. 

Har Cecilie fri, er hun som regel at finde i naturen med hunden Frej. Hun er udelivsmenneske med stort U, hvorfor instant kaffe er en personlig Fairtrade-favorit, der smager ekstra godt med vand kogt over bål.

Kontakt Cecilie

cecilie@fairtrade-maerket.dk

Mobil: 30 61 08 28 Camilla Skjøtt Foged,

Studentermedhjælper, kommunikationsafdelingen

Camilla FogedCamilla har sin vante gang i Fairtrades kommunikationsafdeling, og arbejder blandt andet med presse, kampagner og markedsføring af Fairtrade mod forbrugere og erhvervslivet samt vedligeholdelse af vores website.

Når hun ikke arbejder for fair handel passer hun sin undervisning i kommunikation og performance design på Roskilde Universitet.

Camilla kan ikke undvære en god kop Fairtrade-te om aftenen til at slutte dagen af på.

Kontakt Camilla

csfoged@fairtrade-maerket.dk
Amalie Rendtorff-Smith, 

Marketing manager 

Amalie Rendtorff-Smith, Marketing Manager - på barselsorlovSom Marketing manager er Amalie ansvarlig for Fairtrade’s kommercielle samarbejde og markedsføring. Hun står for den løbende kontakt til vores samarbejdspartnere med henblik på at udvikle og fremme Fairtrades kommercielle synlighed. Hun startede i Fairtrade i august 2018.

Amalie er uddannet fra Roskilde Universitet i 2011 som cand.comm. Siden da har hun arbejdet både i det private og på bureau med markedsføring bl.a. i detail-handlen.

Amalies yndlings Fairtrade-moment er at nyde en mild kop Fairtrade-kaffe i morgensolen.

Kontakt Amalie

amalie@fairtrade-maerket.dk

Mobil: 31 68 28 55