Medarbejdere

Mød de personer, der driver Fairtrade i Danmark.

Fairtrade er en international organisation med hovedkontor i Bonn, kooperativer i Afrika, Asien, Syd- og Mellemamerika samt medarbejdere i hele verden, der arbejder på at afsætte de råvarer, som kooperativerne og plantagerne producerer. Danmark har et sådan kontor. Herunder kan du møde medarbejderne.


Jonas Giersing, Direktør

Jonas Giersing pressefoto

Jonas har som direktør det overordnede ansvar for Fairtrade i Danmark. Han er cand.merc.int. med speciale i handel og udvikling og har været hos Fairtrade siden november 2006, og blev direktør i 2011. 

Jonas har tidligere været programkoordinator for FN’s udviklingsprogram UNDP og tilbragt to år i Tanzania. Han har besøgt plantager og kooperativer i Malawi, Den Dominikanske Republik og Kenya, og har desuden løst opgaver i Etiopien, Zambia og på Madagaskar. 

Jonas’ Fairtrade-favoritprodukt er uden tvivl kaffe.

Kontakt Jonas

jonas@fairtrade-maerket.dk 

Telefon: 35 24 56 14

Andreas Hansen, Produktchef

andreas

Andreas står for licensering, godkendelse af Fairtrade-mærkede produkter, rådgivning om Fairtrade-systemet, samt kontakt til Fairtrade International og FLO-CERT. 

Andreas har over 25 års erfaring med indkøb, både til detail-branchen og til produktion. Dette dels af vin og spiritus og de sidste 15 år med især råvarer og emballage til produktion af chokolade og slik hos Toms Gruppen. Andreas har besøgt adskillige plantager og kooperativer i afrikanske lande.

Andreas´ Fairtrade-favorit er et godt stykke chokolade

Kontakt Andreas

andreas@fairtrade-maerket.dk 

Telefon: 70 23 13 45 

Mobil: 31 68 28 50

Henrik Arnaa, Forretningsudvikler

henrik

Henrik har ansvaret for forretningsudvikling hos Fairtrade og har en løbende kontakt til vores samarbejds-partnere med henblik på at fremme salget af eksisterende Fairtrade-mærkede produkter og udviklingen af nye, interessante produkter. Henrik har en bred brancheerfaring fra både detail- og Food Service markedet, hvor han har samarbejdet med leverandører inden for indkøb, forretningsstrategi, kategoristyring og produktudvikling. 

En god start på dagen er for Henrik en bæredygtig kop Fairtrade-kaffe.

Kontakt Henrik

henrik@fairtrade-maerket.dk 

Telefon: 35 24 56 10

Mobil: 31 68 28 52

Louise Elver, Kommunikationschef

Louise

Louise er kommunikationschef og har det overordnede ansvar for vores kommunikation. Hun startede i Fairtrade i november 2015. 

Louise er uddannet cand.comm. fra RUC og har desuden en diplomuddannelse i kommunikationsledelse. Bag sig har hun sammenlagt 10 år på kommunikations- og forandringsbureauer og fem år hos Danmarks Naturfredningsforening. 

Louises Fairtrade-favorit er kaffe med mælk. 

Kontakt Louise

louise@fairtrade-maerket.dk 

Mobil: 31 68 28 51

Heidi Gaulshøj Poulsen, Marketing Manager, Kommunikationsafdelingen

heidi

Heidi er ansvarlig for Fairtrade kampagner i detail-, foodservice- og convenience og står for både koncepter, oplæg og afvikling. 

Heidi er uddannet fra Mediehøjskolen i media management. Hun har ti års erfaring med markedsføring inden for dansk detailhandel og i marketingafdelinger hos Bilka (Dansk Supermarked) og hos Kvickly (Coop). 

Heidis Fairtrade-favorit er te i alle afskygninger.

Kontakt Heidi

heidi@fairtrade-maerket.dk 

Telefon: 35 24 56 11

Mobil: 31 68 28 55

Tobias Nag, Studentermedhjælper, Produktafdelingen 

kdjhfds

Tobias er assistent i produktafdelingen med fokus på produktgodkendelser, registreringer, statistik og servicering af vores licenshavere ift. hjælp med forsyningskæder og generelle forespørgsler/problemstillinger/udfordringer.

Han læser Cand. Merc. Int (Business and Development Studies) på CBS og er en aktiv musiker i sin fritid.

Tobias’ yndlings Fairtrade-produkt er uden tvivl espresso.

Kontakt Tobias

tobias@fairtrade-maerket.dk 

Telefon: 35 24 56 19


Malene October, Studentermedhjælper, Kommunikationsafdelingen 

Malene October

Malene er SoMe-manager i kommunikationsafdelingen med fokus på daglig drift af Fairtrades Facebook og Instagram.
Hun studerer til daglig strategisk kommunikation på Danmarks Medie og Journalisthøjskole i Aarhus. Derudover er hun for nylig startet til hiphop.

Malene yndlings-Fairtrade-produkt er den kolde iste Lemonaid med passionsfrugt - gerne serveret på en varm sommerdag.

Kontakt Malene

malene@fairtrade-maerket.dk