Medarbejdere

Mød de personer, der driver Fairtrade i Danmark.

Fairtrade er en international organisation med hovedkontor i Bonn, kooperativer i Afrika, Asien, Syd- og Mellemamerika samt medarbejdere i hele verden, der arbejder på at afsætte de råvarer, som kooperativerne og plantagerne producerer. Danmark har et sådan kontor. Herunder kan du møde medarbejderne.


Jonas Giersing, Direktør

Jonas har som direktør det overordnede ansvar for Fairtrade i Danmark. Han er cand.merc.int. med speciale i handel og udvikling og har været hos Fairtrade siden november 2006, og blev direktør i 2011. 

Jonas har tidligere været programkoordinator for FN’s udviklingsprogram UNDP og tilbragt to år i Tanzania. Han har besøgt plantager og kooperativer i Malawi, Den Dominikanske Republik og Kenya, og har desuden løst opgaver i Etiopien, Zambia og på Madagaskar. 

Jonas’ Fairtrade-favoritprodukt er uden tvivl kaffe.

Kontakt Jonas

jonas@fairtrade-maerket.dk

Mobil: 31 68 28 58

Andreas Hansen, Produktchef

Andreas står for licensering, godkendelse af Fairtrade-mærkede produkter, rådgivning om Fairtrade-systemet, samt kontakt til Fairtrade International og FLO-CERT. 

Andreas har over 25 års erfaring med indkøb, både til detail-branchen og til produktion. Dette dels af vin og spiritus og de sidste 15 år med især råvarer og emballage til produktion af chokolade og slik hos Toms Gruppen. Andreas har besøgt adskillige plantager og kooperativer i afrikanske lande.

Andreas´ Fairtrade-favorit er et godt stykke chokolade

Kontakt Andreas

andreas@fairtrade-maerket.dk

Mobil: 31 68 28 50

Henrik Arnaa, Forretningsudvikler

Henrik har ansvaret for forretningsudvikling hos Fairtrade og har en løbende kontakt til vores samarbejds-partnere med henblik på at fremme salget af eksisterende Fairtrade-mærkede produkter og udviklingen af nye, interessante produkter. Henrik har en bred brancheerfaring fra både detail- og Food Service markedet, hvor han har samarbejdet med leverandører inden for indkøb, forretningsstrategi, kategoristyring og produktudvikling. 

En god start på dagen er for Henrik en bæredygtig kop Fairtrade-kaffe.

Kontakt Henrik

henrik@fairtrade-maerket.dk

Mobil: 31 68 28 52

Louise Elver, Kommunikations- og Marketingchef

Louise har det overordnede ansvar for vores kommunikation og marketing. Hun startede i Fairtrade i november 2015. 

Louise er uddannet cand.comm. fra Roskilde Universitet og har desuden en diplomuddannelse i kommunikationsledelse. Bag sig har hun sammenlagt 10 år på kommunikations- og forandringsbureauer og fem år hos Danmarks Naturfredningsforening. 

Louises Fairtrade-favorit er kaffe med mælk. 

Kontakt Louise

louise@fairtrade-maerket.dk

Mobil: 31 68 28 51


Sophie Marker, Community manager & projektleder

 Sophie er ansvarlig for Fairtrades kampagner og communities. Herunder sociale medier, events samt Fairtrade By og -Uddannelse.

Sophie er uddannet kommunikatør fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og har særlig erfaring med PR, SoMe og kampagner.

Hendes ultimative Fairtrade-favorit er chokolade med havsalt og karamel.

Kontakt Sophie

sophie@fairtrade-maerket.dk

Telefon: 60 14 79 14


Tobias Nag, Studentermedhjælper, Produktafdelingen 

Tobias er assistent i produktafdelingen med fokus på produktgodkendelser, registreringer, statistik og servicering af vores lienshavere ift. hjælp med forsyningskæder og generelle forespørgsler/problemstillinger/udfordringer.

Han læser Cand. Merc. Int (Business and Development Studies) på CBS og er en aktiv musiker i sin fritid.

Tobias’ yndlings Fairtrade-produkt er uden tvivl espresso.

Kontakt Tobias

tobias@fairtrade-maerket.dk

Telefon: 70 23 13 45


Amalie Rendtorff-Smith, Marketing Manager 

Som Marketing Manager er Amalie ansvarlig for Fairtrade’s kommercielle samarbejde og markedsføring. Hun står for den løbende kontakt til vores samarbejdspartnere med henblik på at udvikle og fremme Fairtrades kommercielle synlighed. Hun startede i Fairtrade i august 2018.

Amalie er uddannet fra Roskilde Universitet i 2011 som cand.comm. Siden da har hun arbejdet både i det private og på bureau med markedsføring bl.a. i detail-handlen.

Amalies yndlings Fairtrade-moment er at nyde en isvaffel med Fairtrade-chokoladeis i sommersolen.

Kontakt Amalie:

amalie@fairtrade-maerket.dk

Mobil: 31 68 28 55