Medarbejdere

Mød de personer, der driver Fairtrade i Danmark.

Fairtrade er en international organisation med hovedkontor i Bonn, kooperativer i Afrika, Asien, Syd- og Mellemamerika samt medarbejdere i hele verden, der arbejder på at afsætte de råvarer, som kooperativerne og plantagerne producerer. Danmark har et sådan kontor. Herunder kan du møde medarbejderne.Camilla Erika Lerberg, direktør for Fairtrade-mærket i Danmark


Camilla Erika Lerberg, CEO, direktør for Fairtrade Danmark

Camilla er den daglige leder i Fairtrade-sekretariatet i Danmark og har som overordnet opgave at styrke Fairtrade-mærkets relevans over for detailhandlen og de danske forbrugere samt at øge sortimentet og salget af mærkningsordningens produkter i dansk detailhandel.

Camilla har en baggrund fra ngo-verden, hvor hun har haft ansvar for fundraising, kampagner, partnerskaber og CSR. Senest som afdelingschef for Red Barnets afdeling for Engagement.

Camilla nyder særligt en iskold Fairtrade-iskaffe på en varm sommerdag.

Kontakt Camilla

camilla@fairtrade-maerket.dk

Mobil: 28 99 69 55Andreas Hansen, Souschef & produktchef


Andreas Hansen, Produktchef

Andreas står for licensering, godkendelse af Fairtrade-mærkede produkter, rådgivning om Fairtrade-systemet, samt kontakt til Fairtrade International og FLO-CERT.

Andreas har over 25 års erfaring med indkøb, både til detail-branchen og til produktion. Dette dels af vin og spiritus og de sidste 15 år med især råvarer og emballage til produktion af chokolade og slik hos Toms Gruppen. Andreas har besøgt adskillige plantager og kooperativer i afrikanske lande.

Andreas´ Fairtrade-favorit er et godt stykke chokolade

Kontakt Andreas

andreas@fairtrade-maerket.dk

Mobil: 31 68 28 50


Katrine V. Grytter, kommunikations- og kampagnechef

Katrine Katrine V. GrytterKatrine er presseansvarlig og står i spidsen for kommunikationsteamet i Fairtrade-sekretariatet. Har du spørgsmål om Fairtrade eller brug for citater til en artikel? Har du lyst til at samarbejde med os? Eller står du og mangler en oplægsholder med viden om global bæredygtighed, Fairtrade-produkter, Verdensmålene eller et andet emne, der berører vores univers – så tag endelig fat i Katrine, så hjælper hun dig videre.

Katrine er tidligere kommunikationsrådgiver fra bureaubranchen og har mere end 12 års erfaring med presse, kommunikation, marketing og sociale medier. Hun har været et smut forbi Christiansborg, en it-virksomhed, og haft en bæredygtig virksomhed med afrikanske tekstiler og egen systue i Zambia.

Katrine har en forkærlighed for sjove T-shirts i Fairtrade-bomuld. Er de økologiske, er det kun et plus.

Kontakt Katrine

katrine@fairtrade-maerket.dk

Mobil: 31 33 39 17


Sophie Marker, Community manager & projektleder

Sophie Marker, Community manager & projektlederSophie er ansvarlig for Fairtrades kampagner og communities. Herunder sociale medier, events samt Fairtrade By og -Uddannelse.

Sophie er uddannet kommunikatør fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og har særlig erfaring med PR, SoMe og kampagner.

Hendes ultimative Fairtrade-favorit er chokolade med havsalt og karamel.

Kontakt Sophie

sophie@fairtrade-maerket.dk

Telefon: 60 14 79 14Susanne Gjedsig Thomsen, Marketing Manager - barselsvikar

Susanne Gjedsig Thomsen, Marketing Manager - barselsvikar

Susanne tiltrådte den 15. oktober 2018  som Marketing Manager som barselsvikar for Amalie med ansvar for Fairtrades kommercielle samarbejde og markedsføring.


Susanne står for den løbende kontakt til vores samarbejdspartnere med henblik på at udvikle og fremme Fairtrades kommercielle synlighed.

Susanne har arbejdet med markedsføring både på strategisk- og eksekveringsniveau som grafisk designer og marketingkoordinator igennem en årrække i den private sektor og har derudover også drevet egen virksomhed.

Susannes starter helst morgenen med en god kop Fairtrade-kaffe med et lille skvæt mælk.


Kontakt Susanne

susanne@fairtrade-maerket.dk

Mobil: 31 68 28 55David Færgeman, Studentermedhjælper, Produktafdelingen 


David Færgeman, Studentermedhjælper, Produktafdelingen David er assistent i produktafdelingen med fokus på produktgodkendelser, registreringer, statistik og servicering af  vores licenshavere i forhold til hjælp med forsyningskæder og generelle forespørgsler, problemstillinger og udfordringer.

Han læser naturressourcer og udvikling (Agricultural Development) på Københavns Universitet og har før sit job hos Fairtrade arbejdet for Altinget samt Landbrug & Fødevarer.


Kaffe er hans yndlings Fairtrade-produkt, og den skal helst være så stærk som muligt. 


Kontakt David

david@fairtrade-maerket.dk

Telefon: 70 23 13 45Amalie Rendtorff-Smith, Marketing Manager - på barselsorlov


Amalie Rendtorff-Smith, Marketing Manager - på barselsorlovSom Marketing Manager er Amalie ansvarlig for Fairtrade’s kommercielle samarbejde og markedsføring. Hun står for den løbende kontakt til vores samarbejdspartnere med henblik på at udvikle og fremme Fairtrades kommercielle synlighed. Hun startede i Fairtrade i august 2018.

Amalie er uddannet fra Roskilde Universitet i 2011 som cand.comm. Siden da har hun arbejdet både i det private og på bureau med markedsføring bl.a. i detail-handlen.

Amalies yndlings Fairtrade-moment er at nyde en isvaffel med Fairtrade-chokoladeis i sommersolen.