26 marts, 2018

5 påskeæg der glæder lidt ekstra

Af Fairtrade

Liljerne er så småt sprunget ud og pryder de veldekorerede påskeborde rundt om i landet. Æggene ligger klar til at blive malet, og gækkebrevene er blevet klippet og sendt. Det er blevet påske. Og ingen påske uden påskeæg. Så når nu du alligevel skal forkæle dig selv eller en du holder af med et lækkert påskeæg, hvorfor så ikke købe det Fairtrade? Fairtrade-påskegodter glæder nemlig ikke kun den, der får lov til at mæske sig i den skønne chokolade. Det bidrager også til at forbedre arbejds- og levevilkårene for bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande.

Vi har samlet fem fair påskeæg, der udover at smage godt, viser omtanke til de bønder og arbejdere, som har produceret det. Rigtig god påske!


1. Det luksuriøse påskeæg

Sv. Michelsen har et stort udvalg af påskechokolade, der er handlet under det internationale Fairtrade Kakaoprogram. Hvis du ønsker at forkæle den, du skylder et påskeæg, eller måske bare dig selv, er dette luksus æg fyldt med håndlavet dessertchokolade et rigtig godt bud.

Forhandlere: Sv. Michelsen butikker og udvalgte special-butikker

Pris: 230 kr.

2. Cremede chokoladeæg  
Lidl’s Fairtrade-serie, Fairglobe, er fyldt med lækker påskechokolade til enhver smag. Disse chokoladeæg med cremefyld falder i god jord hos både børn og voksne.

Forhandlere: Lidl-butikker
Pris: 25 kr.

3. Fair flammeæg  
Änglamarks Fairtrade-mærkede påskeæg er produceret i samarbejde med Økoladen. Chokoladeægget er lavet af økologisk chokolade af høj kvalitet og fås i både en lys og en mørk variant.

Forhandlere: Udvalgte Kvickly- og SuperBrugsen-butikker

Pris: 69,95 kr.

4. Det alternative påskeæg

Vil du give et anderledes påskeæg i år? Så kast dig ud i denne limited edition påskelakrids fra Sv. Michelsen, der er overtrukket med hvid chokolade og passionsfrugt.

Forhandlere: Sv. Michelsen butikker og udvalgte specialbutikker

Pris: 65 kr.

5. Den klassiske påskehare   

Flere påskelækkerier fra Lidl’s Fairglobe sortiment: Denne søde påskehare kan spises med god samvittighed og fås i både lys og mørk chokolade.

Forhandlere: Lidl-butikker
Pris: 19 kr. Blog

Arkiv

Kategorier