11 april, 2019

5 påskeæg der glæder lidt ekstra

paaske20199
Af Fairtrade

Påskeliljerne er allerede sprunget ud, gækkebrevene er sendt og påskeharen er på vej. Ja, påsken er lige om hjørnet. Og ingen påske uden chokolade. Så hvorfor ikke glæde dig selv og andre med et Fairtrade-påskeæg? 

Et Fairtrade-påskeæg er nemlig ikke kun smagen af sød, smeltende chokolade på din tunge. Det er tilsat lidt ekstra. Fairtrade-påskeægget er både med til at gøre en forskel for de bønder, som dyrker kakaoen og for miljøet. Fairtrade stiller nemlig krav til bøndernes arbejdsvilkår og til produktionen, så bønderne bliver betalt en fair pris for deres råvare og naturen lider overlast. 1. Årets Fabergé-æg fra Sv. Michelsen 
Nyfortolkningen af det oprindelige Blå Emaljeæg, der nu er klædt i klarere farver, har været længe ventet. Ægget indeholder fire håndlavede fyldte æg, der er lige til at spise. Sv. Michelsen har et stort udvalg af påskechokolade, der er handlet under det internationale Fairtrade Kakaoprogram. Så hvis du ønsker at forkæle den, du skylder et påskeæg, eller måske bare dig selv, er dette æg et rigtig godt bud.

Forhandlere: Sv. Michelsen butikker og udvalgte special-butikker

Pris: 150 kr.

Faberge3

2. Flerfarvede påskeæg   

Lidl’s butikker er fyldt med lækre Fairtrade-påskegodter. En af dem er disse fugleæg, som foruden at pynte smukt i påskeskålen, også smager rigtig godt. Æggene fås i flere varianter. 

Forhandlere: Lidl-butikker
Pris: 29 kr.

    Påskeæg

3. Det klassiske påskeæg   
Änglamarks Fairtrade-mærkede påskeæg er produceret i samarbejde med Økoladen. Chokoladeægget er lavet af økologisk chokolade af høj kvalitet og fås i både en lys og en mørk variant.

Forhandlere: Udvalgte Kvickly- og SuperBrugsen-butikker
Pris: 69,95 kr.

4. Det alternative påskeæg
Vil du give et anderledes påskeæg i år? Så kast dig ud i denne limited edition påskelakrids fra Sv. Michelsen, der er overtrukket med hvid chokolade og passionsfrugt.

Forhandlere: Sv. Michelsen butikker og udvalgte specialbutikker
Pris: 65 kr.

5. Den lille påskehare   
Flere påskelækkerier fra Lidl: Denne søde påskehare kan spises med god samvittighed og fås i både lys og mørk chokolade.

Forhandlere: Lidl-butikker
Pris: 25 kr. 

hare

Skriv kommentar

 
 
 

Blog

Arkiv

Kategorier